I min hverdag, som underviser, på en erhvervsskole, har det digitale stor plads. Jeg underviser mediegrafiker og teknisk designere i faget design.  Her arbejder jeg med designhistorie, regler for godt design, brugervenlighed, kommunikations design, at få den gode idé samt at føre processen hele vejen til et endelig produkt.

Atelier Cigarkassen er mit frirum til at udleve analoglængsel. Jeg arbejder med grafik, collage og tegning. Genbrug og bæredygtighed fylder i mit arbejde. At mærke materialerne, at kunne være og ikke skulle nå noget, at kunne fordybe sig og ikke mindst at være stille med mine egne tanker, mens hænderne arbejder, gør min sjæl godt.

Mine motiver udspringer ofte af refleksioner over det at være menneske, at være til i en forunderlig verden, der rummer mirakler i selv små ting. Kroppen er det motiv jeg altid vender tilbage til. Både den maskuline, men oftest den kvindelige krop med bløde runde former og fylde. Jeg har kæmpet med forholdet til min egen krop i mange år og ikke altid behandlet den godt. Gennem kunsten finder jeg fred med min krop og får åbnet øjnene for hvor smuk og fantastisk vores krop er. Både indeni og udenpå.

Hvis du ser noget, der falder i din smag eller du bare har lyst til at kigge forbi, er atelieret åben efter aftale.

Kærlig hilsen

ASBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *